Śniadanie – bananowe naleśniki: pyszne i sycące. Plus espresso na pobudzenie:)
Przekąski: mandarynki, orzechy i ricotta. Oraz gruszki, bo bez nich nie ma jesieni.
Obiad – jednogarnkowe danie. Średnio fotogeniczne, za to pyszne:)
Kolacja. Przydałoby się jakieś mięcho. Nie ma. Jest więc awokado i banan, czyli to, co lubi mózg. Oraz czekolada – ją lubi każdy.
ale mi ochotę narobiłaś na gruszki 😀
Ale smaczne rzeczy, a już w szczególności to śniadanie 🙂 Zresztą, wszystkie te zdjęcia przedstawiają coś smakowitego. Na twoim jadłospisie każdy mógłby się wzorować!
🙂
jak się je i jak smakuje awokado?
Awokado jest takie maślano – orzechowe, delikatne, można je doprawiać na różne sposoby albo wyjadać łyżeczką prosto ze skórki.
Świetne menu 🙂
Dania jednogarnkowe bardzo lubię, łatwo je zrobić i jeszcze łatwiej zjeść:)
A te nalesniki bananowe to jak zrobić?