W jabłku


Szybkie, bardzo proste w wykonaniu danie, które w zależności od pory dnia może być śniadaniem, deserem,  podwieczorkiem. Na zdjęciu widać wszystkie potrzebne składniki: płatki, wymieszane z orzechami i rodzynkami, po namoczeniu wkładamy do częściowo wydrążonego jabłka. Zapiekamy około 15 minut. Po wyjęciu z piekarnika można polać syropem klonowym, miodem lub bitą śmietaną.

w jabłku

Reklamy

4 thoughts on “W jabłku”

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s